Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Narudžba

E-mail

O knjizi „Savršeni put do iscjeljenja“

Moja žarka želja bila je u svima probuditi ljubav prema sebi, drugima i svijetu, te potaknuti u ljudima svijest da ljubav počinje od samoga sebe. Ljubav je sama po sebi nagrada jer oblikuje onoga koji voli i koji je voljen. Prihvatila sam vjerovanje da je pronalaženje sreće svrha našega života, te da su sretni ljudi tolerantniji, pozitivniji i ljubazniji. Nošena tom idejom počela sam se baviti pisanjem sa namjerom da svoju spoznaju o ljubavi širim  i predajem drugima.

Nakon što sam napisala knjigu „Moć životne energije“ osjećala sam se ispunjeno jer sam uspjela dio sebe i svojih iskustava prenijeti drugima. Iz dana u dan bila sam sve sretnija slušajući moje čitatelje da im je knjiga zanimljiva jer razotkriva neke dileme, daje smjernice, podiže svijest i popravlja kvalitetu života. Mnogi su počeli meditirati, prakticirati tibetanske vježbe pomlađivanja, a neki su promijenili način prehrane. To mi je bila motivacija da i dalje nastavim pisati i poticati u ljudima svjesnost kako nismo samo ovo fizičko tijelo.

Svemir mi je poslao zanimljive osobe koji su me potaknuli da postanem blogerica na portalu Večernjeg lista. Tako sam dobivala pozitivan bumerang i stimulaciju svojih čitatelja koji su svakim danom bili sve brojniji. Stoga sam odlučila napisati knjigu „Savršeni put do iscjeljenja“ u kojoj se mogu pronaći kombinacije mnogih mojih blogova.

U tekstovima pišem o raznim temama, a glavna tematika je životna energija. Što je životna energija, kako je koristiti na najpozitivniji način, zašto gubimo energiju, kako je obnoviti, zašto dolazi do bolesti i poremećaja, te kako ukloniti nastale probleme. Opisujem poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse, rezultate i najčešće boljke s kojima se svi mi susrećemo i objašnjavam kako pronaći najbolji način da umirimo te „duhove“ koji nam remete mir i zdravlje. Dijelim neke od tehnika koje su se pokazale uspješnima da bi postigli dugovječnost i vitalnost.

Dosta obrađujem psihosomatski pristup raznim poremećajima i bolestima. Otkrivam put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji.

Sigurna sam da će i u ovoj knjizi svatko pronaći nešto za sebe i okrenuti novu, osvježenu stranicu svog života.

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ može se nabaviti u Tisak Media Centrima i u Alternativnom centru „Hareom“, Garićgradska 14, Zagreb, 098 414 749.

Cijena knjige iznosi 69,90 kn + 20 kn poštarina

PLAĆANJE NA RAČUN


Knjigu ili knjige koje želite naručiti možete u svojoj pošti ili banci platiti izravno na naš račun: HR8524020063207133748.
I u ovom slučaju na cijenu knjige treba uračunati dodatnih 20 kuna poštarine.
Nakon uplate obavezno mailom treba poslati potvrdu uplate, te jasno naznačeno koje su knjige plaćene i adresu na koju ih treba poslati.
Izdavač se obavezuje plaćene knjige poslati isti dan kada primi potvrdu o uplati. Naša preporuka je da se koristite Internet bankarstvom.
U ovom slučaju dovoljno je da nam običnim mailom pošaljete obavijest o uplati te adresu na koju moramo poslati plaćene knjige.
Ovo je najbrži i najjeftini način naručivanja.