Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Knjiga "Moć životne energije"

E-mail

Predgovor


Dugi niz godina učila  sam i stjecala iskustva kroz  životne probleme  i tegobe  svojih   klijenata (pacijenata). Trudila sam se pomoći im i ublažiti njihovo nezadovoljstvo i boli   bioterapijom ili nekime od savjeta. Pokušavala sam im predočiti novu dimenziju stvarnosti,   koja je tu, ovdje pred nama, samo je treba prepoznati, prihvatiti i nešto promijeniti, da li   to stav o sebi, svojoj okolini, načinu života, načinu razmišljanja ili možda način prehrane.      
U meni je tinjala žarka želja da im pomognem i prenesem bar iskricu svog optimizma,   mira i radosti. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim zašto nisu svi ispunjeni, motivirani   i  gotovo  nikad  umorni  poput  mene.  Energija  kojom  sam  bila  protkana  bila  je  toliko   stimulirajuća da najradije ne bih bila  gubila vrijeme  na  spavanje jer je  budnost  nudila   mnogo više sadržaja.      
Odlučila sam napisati knjigu „Moć životne energije“s ciljem da u drugima probudim   svijest o tome kako iskoristiti i pokrenuti uspavanu energiju koja kola ljudskim tijelima te   im potaknuti volju i želju za životom.      
U knjizi pokušavam čitateljima prenijeti samo dio iskustava, pa i poneku zanimljivu   životnu priču i objasniti zašto se poremećaji prvo pojavljuju na duhovnoj, a tek onda na   fizičkoj razini ljudskog bića.      
Savjetujem da si pomognete provjerenim tehnikama kao što su joga, tai chi, autogeni   trening ili iscjeljivanje plesom. Tu su i moje omiljene Tibetanske vježbe pomlađivanja s   afirmacijama.      
U knjizi je i poglavlje o važnom području života svakog pojedinca, o zdravom načinu   prehrane.      
Sigurna sam da će svatko tko prolista ovu knjigu doživjeti promjenu svijesti makar za   nijansu i zakoračiti u pozitivnu i zdravu dimenziju života.

Portal Zdrava krava komentar o knjizi