Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Knjiga "Savršeni put do iscjeljenja"

E-mail

O knjizi „Savršeni put do iscjeljenja“


Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ otkriva tajnu životne energije, koja je sveprisutna, a kojom smo i mi protkani.
Govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Biserka Blašković opisuje poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse te objašnjava kako pronaći najbolji način da se postigne mir i ravnoteža.
Dijeli mnoge savjete i tehnike za dugovječan i vitalan život.
Otkriva put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji. Knjiga je vrlo jednostavna, u njoj svatko može pronaći rješenje za svojih tegobe i odgovore na mnoga pitanje.

Knjiga se može nabaviti u Tisak Media centrima i u knjižari Planetopija, Ilica 68, Zagreb.

Knjigu „Savršeni put do iscjeljenja“ možete naručit na ovo linku. Obavezno napišite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona. Knjiga će Vam biti dostavljena u roku tri dana na kućnu adresu. Cijena knjige je 69.90 plus 20 kn dostava.