Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Kako nastaju emocionalne i fizičke bolesti?

E-mail
Ne osjetimo li da imamo nekog tko će nas saslušati i poštivati naše osjećaje brzo naučimo potiskivati te osjećaje.Tada zatvaramo protok životne energije. Energija tih neizraženih osjećaja zadržava se u našem tijelu te uzrokuje emocionalnu i fizičku bol i pretvara se u bolest. Često puta su to i poremećaji u radu štitnjače koja najčešće i reagira na stres. Čakra koja je vezana sa radom štitnjače važna je za osobno izražavanje i snagu volje. Što znači ako čakra nije otvorena i balansirana dolazi ne samo do fizičkog poremećaja u radu štitnjače već i do problema u komunikaciji odnosno samoizražavanju.

Ponekad posljedica ismijavanja i kritiziranja u djetinjstvu može izazvati strah od osobnog izražavanja te blokadu grlene čakre.

Bioenergetskih tretmanima djeluje se na sve razine ljudskog bića. Djeluje se direktno na fizičko tijelo, odnosno na štitnjaču (bilo da se radi o hipertireozi, hipotireozi ili o čvoričima koji nisu baš rijetka pojava). Također se radi na energetskom tijelu, odnosno na otvaranju i balansiranju čakre što ujedno pomaže boljoj komunikaciji, odnosno izražavanju sebe te potiče našu snagu volje.