Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Psihosomatski pristup bolestima bubrega

E-mail
Kao i svi organi koji se javljaju u parovima i bubrezi su vezani sa partnerstvom. Pluća predstavljaju prijateljstvo i razmjenu, testisi i jajnici spolno područje, a bubrezi ono područje u kojem nalazimo partnera kao nadopunu, kao dio sebe koji sami ne živimo svjesno. Imate li problema sa bubrezima, pođite od toga koliko na partnera projecirate svoje vlastite probleme i nedostatke. Zato ste osjetljivi, razočarani, frustrirani i kritizirate druge. Kao što se vaše tijelo truje zbog smanjene sposobnosti izlučivanja vaših bubrega, tako vi trujete sami sebe, projecirajući svoje probleme na druge umjesto da ih svjesno preradite i riješite u sebi.

Zato se treba upitati koji su vaši problemi u partnerstvu i na koja vam ograničenja oni ukazuju. Treba se otvoriti i ne držati se starih problema. Bioenergetski tretmani mogu pomoći da iskusite u sebi ljubav i radost koje ćete nalaziti i prepoznati u svijetu oko sebe.

Bubrežni kamenci su dugotrajne, skrutnute agresije u području partnerstva. Znak je da već dugo zadržavamo nadiđene probleme i negativne misli umjesto da ih konačno pustimo. Tako sami blokiramo svoj razvoj jednim zastojem. Energetski promatrano, bubrezima je potrebno dati ljubav u obliku bioenergetskih tretmana. Kod upale mokraćnog mjehura puštanje se izražava kao bol. Tu se jasno opaža nesposobnost otpuštanja.