Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Problemi šeste čakre - oko mudrosti (treće oko)

E-mail
Smještena je u sredini čela, a djeluje na mudrost i intuiciju. Mozak, oči, uši, nos, hipofiza i epifiza tjelesna su područja koja hrani ova čakra. Ta energija ujedno pomaže učenju te razvoju inteligencije.

Problemi sa očima

Oči su prozori u svijet i ogledalo naše duše. One propuštaju dojmove unutra i van.

Ako imate problema sa očima pitajte se što ne želite vidjeti. Pred čim zatvarate oči - pred istinom, pred budućnošču, pred samim sobom. Velik je broj poremećaja sa očima koji nastaju kao posljedica udaljavanje sebe od svoje okoline, pa više ne moramo vidjeti ono što i ne želimo vidjeti.

Makularna degeneracija- degeneracija žute pjege

Glavni razlog pada centralne vidne oštrine su degenerativne promjene koje zahvaćaju žutu pjegu. Osobe koje imaju taj problem tvrde da je centar slike zamagljen i zatamnjen. Energetski gledano potrebno je iscjeliti onaj dio do kojeg lijekovi i operacije nemogu doprijeti, a koji su posljedica nastalih deformacija, a to mogu biti traumatična emocionalna sjećanja ili negativni stavovi na koje se bioenergetskim tretmanom uspješno djeluje. Osim toga potiče se cirkulacija cijelog tjela (djeluje na vid, sluh, njuh), stvara se hormonalna ravnoteža i popravlja imunitet. Na taj način osoba počinje zračiti pozitivnom energijom odnosno misli, riječi i osjećaji su usklađeni a aura smirena i ugodna.