Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Problemi sa žuči – kamenac

E-mail
Žuč koja se luči iz žučne vrečice je vrlo agresivna tvar, funkcija joj je da razgrađuje masti. Smetnje sa žuči često su u vezi s agresijom, mnogi je izražavaju dok je neki potiskuju. Taj problem obično ukazuje na prigušene emocije i zastoj energije.

Tu je važno prihvatiti sebe, pa će i ljutnja prema drugima ljudima nestati a energija u nama pozitivno će biti usmjerena.

Žučni kamenci nastaju kada se gorčina i okrutne misli okamene. Te osobe obično žive pod velikim stresom. Preventivna terapija je ne analizirati prošlost već ju propustiti odnosno osloboditi se je.

O svakom pojedincu ovisi da li će živjeti u gorčini ili će pustiti u sebe pravu ljubav. Tretmani bioenergijom pozitivno djeluju na vašu odluku.

Ako je potrebna hitna intervencija, odnosno kirurški zahvat, a često puta je to neizbježna situacija kako ne bi došlo do perforacije žučnih kanala, tada tretmani bioenergijom pozitivno djeluju. Naime, rana brže zacjeljuje a žučni kanali pravilno profunkcioniraju, potiče se protok energije u cijelom tijelu te osobe postaju otpornije na infekcije koje se ponekad događaju nakon kirurškog zahvata.