Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Virusne infekcije - zašto se pojavljuju i kako ih iscjeliti?

E-mail
Sve što jedemo, govorimo, mislimo i činimo utječe na naše zdravstveno stanje. Bolest je alarm koji upućuje na činjenicu da nešto nije kako valja, te ukazuju na potrebu da nešto naučimo o svojim mislima, navikama i odnosima s okolinom. Bolest se pojavljuje kad emocionalni, psihički i duhovni stres postane previše snažan i na taj način dovede do slabljenja tijela te je povećana sklonost i otvorenost virusima, bakterijama i klicama koje postoje u atmosferi. Energetski promatrano, svaka infekcija ukazuje na konflikt koji nije savladan na razini svjesnosti, odnosno izbjegavali smo ga ili ga nismo priznali, zbog toga se fizičko tijelo počinje blokirati i puštati uzročnike bolesti (viruse, bakterije i toksine) i to na tjelesna područja gdje konflikt nije riješen. HPV- humani papiloma virus se najčešće aktivira padom imuniteta, a navodno se može prenijeti ne samo seksualnim putem već i na javnim mjestima. Postoje tvrdnje da nisko samopoštovanje uzrokuje probleme vezane sa poremećajima u predjelu seksualne čakre, znači vaginalne infekcije, upale pa čak i neplodnost.

Tretmanom bioenergije nastoje se osloboditi energetske zapreke i poboljšati tjelesna pokretljivost. Tim tretmanima osim što se djeluje na fizičke tegobe, popravlja se i imunitet, jača se energetski omotač, odnosno aura koja je spremište energije. Potiče se protok energije po nadijima, odnosno kanalima kojima je protkano naše tijelo, a ima ih 72000. Osim toga, balansiraju se čakre tj. energetski centri. Tretmani djeluju vrlo stimulativno, podići će se tjelesna vitalnost te želja za životom, a isto tako popraviti će se poslovna kreativnost. Često puta se osobe koje dolaze na tretmane bioenergije mjenjaju, postaju pozitivnije, tolerantnije i strpljivije.