Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Bioenergetskim tretmanima do boljeg imuniteta

E-mail

Sve što jedemo, govorimo, mislimo, činimo utječe na naše zdravstveno stanje. Bolest je alarm koji upućuje na činjenicu da nešto nije kako valja, te ukazuju na potrebu da nešto naučimo o svojim mislima, navikama i odnosima s okolinom.

Bolest se pojavljuje kad emocionalni, psihički i duhovni stres postane previše snažan i na taj način dovede do slabljenja tijela te je povećana sklonost i otvorenost virusima, bakterijama i klicama koje postoje u atmosferi.

Tretmanom bioenergije nastoje se osloboditi energetske zapreke i poboljšati tjelesna pokretljivost. Tim tretmanima osim što se djeluje na fizičke tegobe, popravlja se i energetski omotač, odnosno aura koja je spremište energije, potiče se protok energije po nadijima odnosno kanalima kojima je protkano naše tijelo, a ima ih 72000.

Osim toga, balansiraju se čakre tj. energetski centri.

Tretmani djeluju vrlo stimulativno što znači podići će se tjelesna vitalnost, pojačat će se imunitet te želja za životom, a isto tako popravit će se poslovna kreativnost. Često puta osobe koje dolaze na tretmane bioenergije mijenjaju se, postaju pozitivnije, tolerantnije i strpljivije.

Ravnotežu postignutu tretmanom veći broj ljudi uspije zadržati i neko duže vrijeme. Sve  ovisi o tome da li je okružen ljudima koji ga iscrpljuju, koliko stresan život vodi i dali se zdravo hrane.

Najidealnija metoda za održavanje postignute ravnoteže nakon bioenergetskog tretmana je meditacija. Kroz meditaciju prakticiramo opuštanje i postajemo svijesniji, odnosno mijenjamo stav prema svojoj okolini. Sreća svake osobe ovisi o usklađenosti i povezanosti sa sredinom, a ne strah od nje. Ako želimo biti sretni moramo promijeniti svoje misli, a ne druge ljude.

Možemo provesti ostatak života tražeći sreću u vanjskom svijetu, ali ako um zadrži stari negativni obrazac nikada je nećete naći, tragat ćete za blagom na kraju duge. Redovitom meditacijom uobičajeni usponi i padovi u životu bit će zamijenjeni uzvišenim osjećajem zadovoljstva. Važno je jedino sada. Briga i ljutnja nestaju, povećava se elan i interes za životom. Kroz meditaciju spoznajemo da smo neophodan dio univerzuma te se povezujemo sa svime što postoji.