Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Čovjek je mikrokozmos u makrokozmosu

E-mail

Kada jednom postanemo svjesni  tko smo i zašto smo ovdje, shvatit ćemo da je ovaj život nešto poput školovanja u kojem moramo položiti neki ispit. Osjetit ćemo da moramo upoznati istinsku prirodu sebe i zašto smo ponekad  sretni i zdravi a nekad očajni, depresivni i bolesni.

Svatko želi da ima nekoga tko će ga saslušati i podržati u njegovom mišljenju i ako nema te podrške čovjek vrlo lako nauči potiskivati te neizrečene misli i osjećaje. Upravo to potiskivanje emocija u tijelu stvara energetske blokade  koje se s vremenom sve više pojačavaju te dolazi do nezadovoljstva sa sobom, depresija i bezvoljnosti a nakon duže vremena i do teških fizičkih bolesti.

U svakom slučaju bolest je alarm koji upućuje  na činjenicu da nešto nije u redu s našim mislima, navikama ili odnosima s okolinom.

Čovjek može utjecati na svoj  život, može ga mijenjati i produžiti bez utjecaja bolesti i starenja, i to dovođenjem svoje svjesti u ravnotežu a zatim proširenjem te ravnoteže na cijelo tijelo. Jedan od načina kako se dovesti u ravnotežu je pravilno disanje uz afirmaciju, da svakim dahom na nos unašamo  život, pozitivnost i zdravlje u sve stanice našeg tijela a izdahom na usta izbacujemo sve  napetosti, karakterne slabosti i bolesti iz sebe, a to nestaje u kozmičkom svijetlu. Postoje mnogi načini kako se uravnotežiti.

Jedan od najbržih načina može se postići bioenergetskim tretmanima  koji se sastoje u oslobađanju energetskih blokada i poboljšavanju tjelesne pokretljivosti. Često na tretmane dolaze i mlađe osobe u teškim depresijama. Obično su u pitanju emocionalna nezadovoljstva  koja znaju nastati zbog prekida nekih veza. Osobe su tada ranjive, nekomunikativne i bez volje za životom. Upravo bioenergetskim tretmanom se djeluje i na emocionalno tijelo koje je kod takvih slučaja najproblematičnije.

Zanimljiv je slučaj Sandre Ž. koja je bila skrhana gubitkom voljenih osoba. Naime, u ratu joj je poginuo sin, a nedugo nakon toga  njen suprug je preminuo uslijed infarkta. Sandra je pričala, prije nego je posjetila bioenergetičarku Biserku Blašković  nije imala motiva ni želje za životom. Nakon prvog tretmana  imala je dosta burne reakcije, došlo do oslobađanja nagomilane tuge i patnje. Reakcija je bila izražena kroz plač koji godinama nije izražavala. Njena srčana  čakra  bila je blokirana - zatvorena i već nakon tri tretmana Sandra se počela otvarati i komunicirati. Rekla je da još uvijek i ima mali kompleks  zbog toga što ona postaje sretna a njeni najmiliji  ne mogu to podijeliti sa njom. Ubrzo je shvatila da mora nastaviti živjeti tamo gdje je stala, te da je okružena prijateljima koje voli i koji je trebaju.

U svakom čovjeku postoji potreba da nas netko treba i dok god imamo osjećaj da smo potrebni to nas drži. Iako, ponekad se treba okrenuti k sebi i  otkrit ćemo da i tamo čeka naše više ja – dijete u nama koje čeka pažnju i podršku.

Treba razviti sposobnost da otpustimo ono što je staro i prihvatimo ono što je novo sa sviješću da sve završava u određeno vrijeme. Moramo shvatiti da u nama postoji moć izbora kao stvaralačka snaga koju trebamo koristiti  u svakoj životnoj situaciji, a ne dozvoliti manipuliranje.