Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Trudnoća i bioenergija-osobno iskustvo

E-mail

Svoje iskustvo sa tretmanima bioenergijom donosi gospođa Ljiljana S. koja je u nekoliko ključnih trenutaka u životu potražila pomoć kod Biserke Blašković.

U današnje doba, mnoge žene smatraju da je začeće djeteta zaista dragocjenost i blagoslov. No, to nije razlog za obeshrabrivanje, naprotiv. To je poticaj da više upoznamo sebe, ustanovimo koje propuste radimo i koji načini postoje da si olakšamo put do cilja. Ja sam prije svega shvatila da žena mora upoznati sebe i svoje prirodne cikluse, te da plodni dani imaju neku svoju volju i ne moraju nužno biti na sredini ciklusa. Spoznala sam da je moć autosugestije nevjerojatna i da se onda kad i osjećamo sve moguće i nemoguće simptome trudnoće obično varamo.

Najvažnija spoznaja bila je da novi život traži novu i svježu energiju umjesto stare, istrošene, jalove. A, u današnje vrijeme nije teško biti istrošen. Stres na poslu, u okolini, žurba, prevelika očekivanja, nemogući rokovi, poremećeni međuljudski odnosi na poslu ili oko njega – sve su to faktori koji utječu na neravnotežu u našim emocijama ali i organizmu općenito, zbog čega se najčešće osjećamo frustrirano i beživotno. Zbog toga sam prvo odlučila pokrenuti se fizički. Više kretanja i vježbanja godilo je mom duhu i nakon kratkog vremena osjećala sam pozitivne promjene, i na fizičkoj i na psihičkoj razini.

Osim toga, slučajno sam došla do kontakta bioenergetičarke, Biserke Blašković i odlučila sam se za nekoliko tretmana koji će u meni postaviti onu najvažniju, energetsku ravnotežu.  Tretmani su počeli djelovati gotovo odmah, no ne onako kako se moglo očekivati. Naime, proces čišćenja „loše“ energije nije nimalo jednostavan i za sobom povuče mnoge stvari. Tako sam se ja osjećala tužno i razdražljivo, a sve te loše emocije čistile su se kroz moje suze. Isplatilo se – već nakon dva, tri tretmana osjećaj je bio sasvim drugačiji. Pozitivne misli i osjećaji zajedno s boljim fizičkim osjećajem zamijenili su mjesto onim starim i negativnim, stvarajući u meni prirodno okruženje za novu energiju i nov život.

Osim općenitih pozitivnih rezultata bioenergetskih tretmana, uskoro je test za utvrđivanje trudnoće pokazao i sasvim konkretan rezultat – plus, a ginekološki pregled nekoliko tjedana nakon toga dokazao mi je da srce moje bebe kuca junački.

Zbog toga nimalo nisam dvojila kad sam nekoliko mjeseci nakon poroda počela osjećati tegobe u desnoj ruci. Naime, kao posljedica čestog i dugotrajnog nošenja bebice, počela mi se sve češće javljati snažna bol u predjelu stražnje strane zgloba na desnoj ruci. Dešavalo bi se da su bolovi bili toliko jaki da ruku nisam mogla uopće pokretati, a prilikom nošenja bebe ruka bi mi doslovce otkazivala i izvrtala se sama od sebe. Sindrom karpalnog tunela uobičajen je poremećaj od kojeg najčešće pate upravo majke. Ponovno nekoliko bioenergetskih tretmana kod Biserke i problem je jednostavno nestao.

Poučeni iskustvom od ranije, moju sadašnju trudnoću smo očekivali spremni ali opušteni. Nismo trebali dugo čekati – nedugo nakon što je naša prva beba navršila godinu dana, saznali smo da nam stiže još jedna bebica. Međutim, kako se približavao termin poroda, došao je novi „trenutak“ u mojoj trudnoći, o kojem nisam ni sanjala – beba se u 36. tjednu još uvijek nije postavila glavicom prema dolje i postojala je mogućnost poroda na zadak. Isprva sam bila razočarana i pomalo ljuta – zbog čega, kako, zar zaista ne može sve proteći u najboljem redu, u čemu griješim? No, nakon promišljanja, shvatila sam da mi ni ljutnja ni razočaranje neće nimalo pomoći, ali pozitivno razmišljanje, informiranje o mogućnostima koje su mi na raspolaganju, malo više kretanja i poneka vježba mogli bi popraviti situaciju.

Tako sam ubrzo razmišljanja o potencijalnom carskom rezu i eventualnim komplikacijama oko poroda na zadak zamijenila nekim drugim razmišljanjima. Nakon konzultacija s bioenergetičarkom Biserkom Blašković odlučila sam da i ovaj put vrijedi pokušati – bioenergija i ovdje može pomoći, a ne može napraviti štetu. Mislila sam – ako se beba i ne okrene, vjerujem da će bioenergija pomoći da porod protekne u redu i bez velikih turbulencija.

Na prvi tretman otišla sam prije samog pregleda u bolnici, bila sam točno 38 tjedana trudna. Ultrazvučnim pregledom mi je taj dan potvrđeno da je guza i dalje dolje a glava gore. Beba je inače u najboljem redu, aktivna je i jedino što preostaje je – čekati. U međuvremenu sam prije idućeg pregleda odradila s Biserkom još tri tretmana i ponovno otišla na pregled, koji je u 39. tjednu pokazao da se bebica okrenula glavom prema dolje, a nogicama lupa u moja rebra. Večer prije samog tretmana, osjetila sam njeno micanje, koje nije bilo naročito bolno, ali mi je trbuh poprimao potpuno nevjerojatne oblike. Znala sam da će biti sve u redu – rekla sam sama sebi. Sada mi jedino preostaje uživati u zadnjim danima trudnoće, opustiti se i pripremiti sebe i svoju obitelj na dolazak još jednog predivnog bića na ovaj svijet.

I trudnoća i porod naučili su me da je žensko tijelo predivno čudo prirode, tako moćno i sposobno, a istovremeno tako ranjivo. Zbog toga je važno upoznati ga, osluškivati, voljeti i cijeniti. Ako uz to odaberemo za pomoćnika moćan alat kao što je bioenergija, mnogi procesi postaju lakši i vode nas do novih spoznaja i novih lijepih osjećaja.