Biserka Blašković

BIOENERGOTERAPIJA

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja. Radi na svim razinama ljudskog bića: fizičkom, emocionalnom i astralnom tijelu.

NUTRI SAVJETOVALIŠTE

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Potražite savjet nutricionista koji će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane.

KNJIGA

Knjiga „Savršeni put do iscjeljenja“ govori o razinama ljudskog bića, o uzrocima bolesti, zašto dolazi do poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima, o energetskom vampirizmu, o odnosima, te savjetuje kako otkloniti nastale poteškoće.

Pretraga

Video

Alter plus

Nutricionističko savjetovalište

E-mail
Danas konvencionalna i alternativna medicina dijele mišljenje o važnosti prehrane u svakodnevnom životu. Prepoznata je značajna uloga pravilne prehrane u prevenciji mnogih bolesti ali joj se pripisuju i mnogostruka terapeutska svojstva koja se primjenjuju u okviru dijetoterapije. Individualno prilagođena prehrana planirana na temelju nutricionističkih načela ujedno će doprinijeti većoj kvaliteti života, vitalnosti i dugovječnosti.

Alternativni centar Hareom pruža usluge nutricionističkog savjetovanja te izradu individualnog plana prehrane. Ukoliko želite promijeniti Vaše prehrambene navike potražite savjet magistra nutricionizma Martine Blašković koja će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane, pomoći u rješavanju problema prekomjerne tjelesne mase ili prilagoditi Vaš jelovnik ovisno o zdravstvenim indikacijama.