Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od trideset i pet godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja.

Bioenergoterapija je cjelovita tehnika kojom se djeluje na sve razine ljudskog bića: fizičko, mentalno i emocionalno tijelo.
Djeluje se na energetsko tijelo, odnosno auru (aura je spremište energije) zatim na čakre (energetske centre).
Svaka čakra vezana je za određenu žlijezdu, koja je vezana s endokrinim sistemom. Također se potiče protok energije kroz nadije,
odnosno meridijane kojima teče životna energija, a ima ih 72 tisuće. Iscjeljivanje bioenergijom djeluje na fizičko tijelo, um, emocije i duh.

Postoji pretpostavka da istodobno sa liječenjem tijela osoba mora iscijeliti onaj dio sebe do kojeg lijekovi ili operacija ne mogu doprijeti kao
što su traumatična emocionalna sjećanja ili negativni stavovi, na koje se bioenergetskim tretmanom uspješno djeluje.

Većina ljudi teško prihvaća činjenice da misli, emocije i mašta zaista imaju veliku moć te da uistinu utječu na našu fizičku stvarnost.
Tretmani koriste kod umora, nesanice te kod mnogih psihosomatskih smetnji kao što su depresija, neuroza ili psihoza.
Vrlo je koristan kod djece kada su u pitanju loš imunitet, alergije kožnih ili dišnih putova, kod noćnog mokrenja, te kod motoričkih smetnji.

Biserka smatra da jak stres koji nastaje kao posljedica neslaganja s nečim, te žaljenje za prošlim, protkano emocijama stvara deformaciju
bioenergetskog polja koja se tretmanom može popraviti.