• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 6

Dobro došli na internet stranice alternativnog centra HAREOM. Pomažemo kod raznih tegoba i loših stanja pomoću bioenergoterapijskih tretmana i pružamo stručne nutricionističke savjete. Na ovim stranicama možete saznati sve o nama i našem radu.

Bioenergetski tretmani koriste kod umora, nesanice te kod mnogih psihosomatskih smetnji kao što su depresija, neuroza ili psihoza. Vrlo su korisni kod djece kada su u pitanju loš imunitet, alergije kožnih ili dišnih putova, kod noćnog mokrenja, te kod motoričkih smetnji. Jak stres koji nastaje kao posljedica neslaganja s nečim, te žaljenje za prošlim, protkano emocijama stvara deformaciju bioenergetskog polja koja se tretmanom može popraviti.

Nutricionističko savjetovanje i izrada individualnog plana prehrane. Ukoliko želite promijeniti Vaše prehrambene navike potražite savjet magistra nutricionizma Martine Blašković koja će Vas upoznati sa principima pravilne prehrane, pomoći u rješavanju problema prekomjerne tjelesne mase ili prilagoditi Vaš jelovnik ovisno o zdravstvenim indikacijama.

Alternativni centar HAREOM

Blog Večernjeg lista

Moja kolumna na 24 sata

Bioenergoterapija

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od trideset i pet godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja.

Pročitaj više...

Nutricionističko savjetovalište

Danas konvencionalna i alternativna medicina dijele mišljenje o važnosti prehrane u svakodnevnom životu. Prepoznata je značajna uloga pravilne prehrane u prevenciji mnogih bolesti

Pročitaj više...